Categorieën

Blog

De beste bench voor jouw hond!

De beste bench voor jouw hond!

Bench

Een bench is een goed alternatief (of aanvulling) voor de gewone mand of kussen. Het is een metalen kooi, die meestal opvouwbaar en afsluitbaar is en gemakkelijk mee te nemen. 

Een bench zielig? Juist niet!

Een hond in een bench, het lijkt soms zielig, maar in werkelijkheid is dit heel anders!... Lees verder »

Bekijk nu de Aftermovie van ons Fishing&Food Festival!

Bekijk nu de Aftermovie van ons Fishing&Food Festival!

Hij is er eindelijk: de aftermovie van ons Fishing&Food Festival!

Zaterdag 20 april 2019 was de eerste editie van ons Fishing&Food Festival. Het weer was prachtig, de mensen waren vrolijk, het eten was heerlijk én de forellen beten; kortom een geslaagde dag!

Wat er allemaal te doen was? Dat kunnen we je natuurlijk... Lees verder »

Fishing&Food Festival

Fishing&Food Festival

Het Fishing&Food Fesitval is een smakelijke, gezellige en informatieve dag in het teken van onze prachtige sport én eten! Dit nieuwe festival staat in het teken van vissen en lekker eten. Tijdens het ZOO&ZO Hengelsport Fishing&Food Festival krijg je alle informatie, tips & tricks om dit seizoen de grootste vissen te vangen! Kom langs met je... Lees verder »

Deze winter warm blijven aan de waterkant? Zó doe je dat!

De koude maanden komen er weer aan, maar dit betekend niet dat het visseizoen helemaal voorbij is. De winter heeft namelijk ook prachtig kanten. Zo zijn de vissen bijvoorbeeld op topgewicht, hebben ze de mooiste kleuren en is het vaak heerlijk rustig aan de waterkant. Dus genoeg redenen om je ook in deze periode naar de waterkant te... Lees verder »

Nu verkrijgbaar de nieuwe Speedcast XT-B & XS-B

De nieuwe Speedcast XS-B & XTB zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Hengelsport-shop 't Guppy.

Één van de belangrijkste veranderingen aan de molens is dat beide modellen nu zijn uitgerust met de INSTANT DRAG. Met dit systeem kun je de slip vanuit vrijloop eenvoudig omzetten naar de 'vecht' instelling met slechts enkele draaien aan de INSTANT DRAG... Lees verder »

Nieuwe webshop live!

Nieuwe webshop live!

Mooier, sneller en overzichtelijker.

De afgelopen maanden hebben wij als Hengelsportshop ‘t Guppy samen met Novisites Webdesign hard gewerkt om onze  webshop een geheel nieuw en fris uiterlijk te geven. Een shop die beter past bij onze organisatie en klaar is voor de toekomst. Vanaf vandaag wordt dit harde werken beloond en is de webshop ook... Lees verder »

Gratis Korda sleutelhanger!

Gratis Korda sleutelhanger!

Korda heeft een mooie actie voor al haar klanten. Als u nu 3 artikelen van Korda aanschaft, krijgt u een GRATIS sleutelhanger.

Deze sleutelhanger wordt samen met uw bestelling verzonden. Natuurlijk geldt deze actie ook in onze winkel.

Wees er wel snel bij, want OP=OP!

... Lees verder »

Na kantoortijd...

Na kantoortijd...

De titel van deze rubriek "Na kantoortijd" is niet echt op Jaap van toepassing. Als er iemand is die niet van "nine to five" werkt is het Jaap Dirksen (41). Al 13 jaar sportveldbeheerder en al meer dan 35 jaar fervent visser. Zijn eerste hengel kreeg hij toen hij 6 jaar oud was en viste hij in de vijver van Bennekom. Tot zijn 13e heeft hij min of meer... Lees verder »

Het Gemeente Nieuws

We gaan even een paar weken terug in de tijd en pakken de krant van 24 september 2014. Hierin staat het onderstaande stukje nieuws over de wedstijd die gewonnen is door Leo Klok.

Haalderen/Bemmel – Op zondag 14 september werd de zevende koningswedstrijd van de hengelsportvereniging De Karper gevist in de Waal.

Er deden... Lees verder »

In Session With Fox Volume 2 Volledige DVD

In Session With Fox Volume 2 Volledige DVD

Voor iedereen die de gratis DVD van Fox nog niet heeft gezien, vanaf heden is hij online te bewonderen. Deze ruim 2 uur durende DVD is opgenomen op het schitterende betaalwater Carplantis!

Na het succes van de eerste DVD vorig jaar heeft Fox de visser weer gevolgt met de camera. Je kunt precies zien hoe zij een nieuw water aanpakken, welke... Lees verder »