Categorieën

Blog

Deze winter warm blijven aan de waterkant? Zó doe je dat!

De koude maanden komen er weer aan, maar dit betekend niet dat het visseizoen helemaal voorbij is. De winter heeft namelijk ook prachtig kanten. Zo zijn de vissen bijvoorbeeld op topgewicht, hebben ze de mooiste kleuren en is het vaak heerlijk rustig aan de waterkant. Dus genoeg redenen om je ook in deze periode naar de waterkant te... Lees verder »

Rebelcell - Een accu die je visserij lichter maakt!

Rebelcell - Een accu die je visserij lichter maakt!

De HS Ultimate Pakketten (met krachtige li ion accu en bijpassende lader), zijn uitgebreid getest in de praktijk door veeleisende karpervissers en roofvissers. Belangrijkste voordelen zijn tot 70% besparing in gewicht, meer power en constante stuwkracht tot accu leeg is, levensduur tot 10 seizoenen lang en tot 50% besparing in jaarlijkse... Lees verder »

Nu verkrijgbaar de nieuwe Speedcast XT-B & XS-B

De nieuwe Speedcast XS-B & XTB zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Hengelsport-shop 't Guppy.

Één van de belangrijkste veranderingen aan de molens is dat beide modellen nu zijn uitgerust met de INSTANT DRAG. Met dit systeem kun je de slip vanuit vrijloop eenvoudig omzetten naar de 'vecht' instelling met slechts enkele draaien aan de INSTANT DRAG... Lees verder »

Nieuwe webshop live!

Nieuwe webshop live!

Mooier, sneller en overzichtelijker.

De afgelopen maanden hebben wij als Hengelsportshop ‘t Guppy samen met Novisites Webdesign hard gewerkt om onze  webshop een geheel nieuw en fris uiterlijk te geven. Een shop die beter past bij onze organisatie en klaar is voor de toekomst. Vanaf vandaag wordt dit harde werken beloond en is de webshop ook... Lees verder »

Gratis Korda sleutelhanger!

Gratis Korda sleutelhanger!

Korda heeft een mooie actie voor al haar klanten. Als u nu 3 artikelen van Korda aanschaft, krijgt u een GRATIS sleutelhanger.

Deze sleutelhanger wordt samen met uw bestelling verzonden. Natuurlijk geldt deze actie ook in onze winkel.

Wees er wel snel bij, want OP=OP!

... Lees verder »

Na kantoortijd...

Na kantoortijd...

De titel van deze rubriek "Na kantoortijd" is niet echt op Jaap van toepassing. Als er iemand is die niet van "nine to five" werkt is het Jaap Dirksen (41). Al 13 jaar sportveldbeheerder en al meer dan 35 jaar fervent visser. Zijn eerste hengel kreeg hij toen hij 6 jaar oud was en viste hij in de vijver van Bennekom. Tot zijn 13e heeft hij min of meer... Lees verder »

Het Gemeente Nieuws

We gaan even een paar weken terug in de tijd en pakken de krant van 24 september 2014. Hierin staat het onderstaande stukje nieuws over de wedstijd die gewonnen is door Leo Klok.

Haalderen/Bemmel – Op zondag 14 september werd de zevende koningswedstrijd van de hengelsportvereniging De Karper gevist in de Waal.

Er deden... Lees verder »

In Session With Fox Volume 2 Volledige DVD

In Session With Fox Volume 2 Volledige DVD

Voor iedereen die de gratis DVD van Fox nog niet heeft gezien, vanaf heden is hij online te bewonderen. Deze ruim 2 uur durende DVD is opgenomen op het schitterende betaalwater Carplantis!

Na het succes van de eerste DVD vorig jaar heeft Fox de visser weer gevolgt... Lees verder »

Roofblei vissen met Arend Burger

Roofblei vissen met Arend Burger

 Een aantal jaar geleden was deze vis nog een onbekende in onze wateren maar nu is hij niet meer weg te denken binnen de roofviswereld. Ik heb het hier natuurlijk over de roofblei ook wel "zilveren pijl" of "zoetwatertarpon" Lees verder »

Urban Banx Carp Fishing!

Urban Banx Carp Fishing!

In deze zeer boeiende film van ruim 1 uur gaat Alain Blair samen met Oli Davies europa in om onze grote vriend de karper te vangen. Eerst gaan ze naar Belgie om samen met Giovanni Vanhooren te vissen om vervolgens naar het Franse Lyon te reizen. Hier gaan ze samen vissen met onze Nederlandse Michiel Pilaar en Mark Hofman.

... Lees verder »