Het Fishing&Food Fesitval is een smakelijke, gezellige en informatieve dag in het teken van onze prachtige sport én eten! Dit nieuwe festival staat in het teken van vissen en lekker eten. Tijdens het ZOO&ZO Hengelsport Fishing&Food Festival krijg je alle informatie, tips & tricks om dit seizoen de grootste vissen te vangen! Kom langs met je vismaten, geniet van een hapje en een drankje en wissel de beste visverhalen uit! Kom 20 april (9.00-17.00 uur) naar het Fishing&Food Festival van ZOO&ZO Hengelsport! 

Gratis forelvissen

Speciaal voor het Fishing&Food Festival hebben wij een tijdelijke forelvijver opgezet. Hier kun je onder het genot van een hapje en drankje, een forel vangen. Wahyono Volle en René Zwaan van het Berkley trout team staan aan de 'waterkant' om je wegwijs te maken bij het forelvissen.

Heb je een forel aan de haak geslagen? Die mag je uiteraard mee naar huis nemen. Je kunt ook genieten van vers gerookte forellen: dat is smullen!

Food

Lekker eten en vissen gaat altijd goed samen! Naast het roken van je zelf gevangen forel zijn er nog verschillende foodtrucks aanwezig. Hier kun je voor een klein prijsje de lekkerste snacks en dranken kopen. Daarnaast is er ook een demonstratie van de Cobb barbecue. Een compacte barbecue die je ook uitstekend mee kunt nemen tijdens je vissessies!

WIN!

Er valt ook wat te winnen tijdens het Fishing&Food Festival! Wij verloten drie fantastische prijzen! Voor iedere visserij zit er wel een prijs bij:

Karper: Trakker Tempest Brolly V2 t.w.v. €259,-
Roofvis: Berkley REC Belly Boat Ripple XCD t.w.v €199,-
Witvis: Trabucco GNT ST Station t.w.v. €799,-

Bekende vissers

Het Fishing&Food Festival is ook hét moment om tips, tricks en informatie over de hengelsport te vergaren. Er zijn namelijk allerlei bekende vissers én specialisten van onze merken aanwezig. Deze vissers kunnen je alles vertellen over de verschillende soorten visserij, de producten én geven workshops!

Zo komen ook Raffie & Linda Cordes, twee specialisten in visreizen. Je kunt direct een mooie reis bij ze boeken!

Karper:
Kees Nagel van CC Moore komt met een workshop Popups maken.
Mathijs Lourens & Eric Hurxkens zijn productspecialisten Trakker & Aqua. 
Ernesto Kamminga
en Stijn Leemreize van Carp Whisperer geven je workshops in onderlijnen maken en informatie over het vissen met zigs.
Willem Quint van CBB is een echte product specialist in de pellet visserij.
Stein Jansen komt namens Dream Baits, hij kan je alles vertellen over voerstrategieën
Ricardo Koster van Avid Carp komt langs met de nieuwe lijn bankware!

Roofvis:
Robert Paul van Westin is de Specialist in hard & softbaits.
Rob Hemmelder is een echte Meerval specialist van Madcat. Hij komt je ook het een en ander vertellen over Teaser visserij en wormen visserij vanuit belly boat.
Arend Burger van Effzett, wil je iets weten over de visserij op snoek, baars of roofblei? Dan ben je bij deze specialisten aan het goede adres!
Thijs van den Sanden Sander Paans zijn echte productspecialisten Rozemijer. Zij weten precies waar en hoe elk soort kunstaas in te zetten is. 
Sui de Moor & Jasmijn van Hulzen van Weebass vertellen je alles over de zeebaars visserij en visreizen.

Witvis:

Van Maver / Evezett hebben Jan van den Bovenkamp en Erik Mulder op bezoek. Jan is een echte voerspecialist op het gebied van witvis en Erik is een meervoudige international op wedstrijd gebied. Deze twee heren kunnen je dus ruim voldoende informatie geven over de witvis visserij!