CBB HQ Baits Epic Orange Readymades De Epic Orange is 'DE' boilie waar de vaste CBB klanten al... Lees meer

CBB HQ Baits Epic Orange Readymades

Voor 17.00 besteld, morgen in huis*
In de winkel op voorraad
1 kg
9,95
2 kg
19,95
7 kg
54,95
10 mm
69,95
14 mm
54,95
20 mm
54,95
24 mm
54,95

12,95

CBB HQ Baits Epic Orange Readymades

De Epic Orange is 'DE' boilie waar de vaste CBB klanten al jaren lang voor terug blijven komen! De boilie is laag van voedingswaarde, maar enorm attractief en uniek in smaak. De basismix betaat uit een groot deel voor uit maisproducten, die ervoor zorgen dat de vis het aas snel accepteert en herkent. Verder is deze bol verrijkt met melkproducten, waardoor het aas een licht romig karakter heeft. Door de unieke samenstelling van flavours, waaronder de alom bekende CBB citrus, is deze boilie zeer opvallend wat betreft smaak en geur.

De Epic Orange is door zijn lage voedingswaarde en snel verteerbare ingrediënten een perfecte boilie om in de zomer in te zetten. De zomerperiode staat bekend als een lastige periode, aangezien er voor de karper een grote hoeveelheid natuurlijk voedsel te verkrijgen is. Natuurlijk voedsel, zoals larven en mosselen bevatten een boel eiwitten. Bijna geen boilie kan hier tegen op. Daarom adviseren wij om tijdens deze warme maanden niet te concurreren met natuurlijk voedsel, maar de vis juist iets totaal anders te geven.

De afgelopen jaren heeft deze tactiek ons meer dan voldoende overtuigd om op de voet door te gaan en toch succes te boeken! ​ Ook voor de riviervissers en de frankrijkvissers die veel last kunnen krijgen van witvis, is deze boilie ideaal. De boilie bevat geen vismelen, waardoor de witvis en/of dwergmeervalletjes er een stuk minder in geïnteresseerd zijn.

Deze Epic Orange Readymades boilies zijn verkrijgbaar in diverse diameters en verschillende hoeveelheden. De 2 en 7 kilo varianten worden geleverd in een mooie CCB emmer.

Vaak samen gekocht

1 x CBB HQ Baits Epic Orange Dumbells - 1 kg
9,95 p/stk
1 x CBB HQ Baits Epic Orange Pellets - 1 kg
7,50 p/stk
1 x CBB HQ Baits Epic Orange Pop Ups - 20 mm dumbell
6,95 p/stk
1 x CBB HQ Baits Liquid Booster - Epic Orange
7,95 p/stk

Product specificaties

Merk:CBB
Diameter :10mm, 14mm, 20mm, 24mm
Referentie:
EAN:
Schrijf een product review

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie