Spro Komodo Shad

De Komode Shad wordt gemaakt in de USA en is een kwalitatief hoogwaardige shad met een fenomenale vangkracht. Binnen zeer korte tijd heeft deze shad een plaats ingenomen tussen de absolute top en gezien de resultaten in binnen en buitenland zal deze positie alleen maar verstevigd worden.

De Komodo Shad is met een ongelofelijk gevoel voor detail ontwikkeld en al die kleine extra's maken hem zo speciaal. Geweldige accenten zoals het profiel, de body-vorm, de gedetailleerde kop en de grote ribbels onderop geven hem een levensechte actie. De Komodo Shads zijn voorzien van speciale haak-pockets aan de boven-, onder- en de zijkant. Deze zorgen dat de haak maar door een dun stukje shad hoeft te prikken zodat je de haak sneller kan zetten.

De pedaalstaart en het speciale materiaal zorgen ervoor dat ze zowel tergend langzaam als snel gevist kunnen worden; afhankelijk van de situatie. Ze zijn geschikt voor praktisch alle voorkomende technieken voor het vissen op baars, snoekbaars en zeebaars: Leverbaar in verschillende lengtes.

Lengte: 9 cm